Alora

Dobar san znači dobar dan!


Istraživanje sprovedeno među studentskom populacijom je pokazalo da je uredan raspored spavanja, jednako bitan koliko i “dovoljno se naspavati”. Šta to ustvari znači? Jednostavno rečeno, ukoliko imate ustaljeno vreme odlaska u krevet i  budite se u isto vreme i toga se pridržavate tokom cele nedelje, veća je verovatnoća da ćete se buditi srećniji i opušteniji.

S druge strane, moderan način života nam sve više to otežava (koliko puta ste “bacili” samo još jedan pogled na ekran svog mobilnog telefona, koji je potrajao 2 sata?)

Zaključak studije, u kojoj su učestvovala 204 studenta, je vrlo jasan: da biste osigurali optimalno fizičko i psihičko zdravlje potrebno je 7 sati sna, redovno i sa ustaljenim rasporedom.

Kasno leganje vikendom, značajno otežava buđenje ponedeljkom, koliko god to nadoknadili satima sna, zar ne? Stručnjaci kažu da ovakav ritam na mladi organizam ima iste posledice kao i jet leg.

Kako vam Alora Ultra može pomoći? Anksioznost može dovesti do problema sa uspavljivanjem (posebno pred važan ispit ili zahtevnu prezentaciju) ili do isprekidanog sna, sa čestim buđenjem tokom noći. Tablete za spavanje sa sintetskim aktivnim sastojcima će možda pomoći da zaspite, ali problem je što ćete se zbog njih sledećeg jutra osećati umorno, a ne naspavano. Zato, poradite na rešavanju problema koji vas iscrpljuje, tako što ćete poraditi na samom uzroku. Rešite se stresa i pokušajte “isprazniti” misli, i opustiti se pre nego što krenete na spavanje. Pouzdan saveznik u toj misiji su i Alora Ultra tablete, na potpuno prirodnoj bazi, zahvaljujući kojima ćete prospavati noć, a odmorni dočekati jutro.

Predstavništvo Nobel Ilac Sanayii Ve Ticaret A.S.
Brane Crnčevića 5 | 11000 Beograd | Srbija
Web: www.nobelpharma.rs